Международният ден на жената се празнува всяка година на 8

...
 
Международният ден на жената се празнува всяка година на 8
Коментари Харесай

Според зодията: Какво ни очаква на 8 Март

 

Международният ден на дамата се чества всяка година на 8 март. Това е ден за интернационално самопризнание на икономическите, политическите и публичните достижения на дамите.

 

Ето какво чака всяка зодия на 8 Март

 

Овен

 

Хората от тази зодия нормално са авантюристичен настроени, изпълнени със храброст, креативност и оптимизъм. Най-добрият път към сърцето на Овен е да извършите нещо физическо и интензивно, което изисква храброст. Овенът е доста деен, разговорлив и поемащ риск зодиакален знак. Да станете по-големи приключенци на 8 Март освен ускорява адреналина му – това също го кара да се усеща по-свързан със своята половинка, тъй като могат да вършат това, което обичат с индивида, който обичат.

 

Телец

 

Като Телец може да не чувствате потребност да прекалявате с празненствата си за 8 Март. Това може да се чака. Телецът се стреми да поддържа нещата елементарни. Въпреки че този знак обича да прави всичко постепенно и устойчиво, това не значи, че той не желае да му се случи нещо особено в огромния ден. Всъщност Телците обичат да се отдават, само че най-много вкъщи.

 

Близнаци

 

Идеалният празник за 8 Март за Близнаци е този, където те могат да употребяват мозъка си и да се учат. Този знак обича да бъде в положение на удивление и благоговение и без значение дали прекарва празника с другари, непосредствен или самичък, Близнаците ще желаят да отбележат сезона на любовта с пътешестване до музея, пешеходна обиколка или даже страховит документален филм. Ако се чудите какво да купите на половинката си, няма да сбъркате с книги или пъзели – всичко, което подтиква мозъка им и им предлага опция да учат.

 

Рак

 

Те са най-щастливи, когато се грижат за другите, тъй че най-хубавият метод тази зодия да отпразнува 8 Март е да направи нещо, което разрешава в двете посоки наслаждение. Един от методите, по които Ракът обича да демонстрира любовта и признателността си, е посредством готвене. Изберете рецепта  и пригответе нещо за празника, с цел да зарадвате любимата  си.

 

Лъв

 

Ако имаше някакъв знак, който щеше да прекара целия ден на 8 Март в спалнята, това щеше да е този. Огнените лъвове са свързани на драго сърце, наслада и себеизразяване.  Като цяло, каквото и да възпламени сърцето ви, е най-хубавият метод да отпразнувате 8 Март. Сами сте на празника? Отдайте се на своята материалистична страна, като си подарите блестяща огърлица от скъпоценни камъни или резервирате маса за себе си и някои другари в прекрасен ресторант.

 

Дева

 

Те са привлечени от действия, където могат да бъдат потребни. Това значи, че вместо нормалното тържество за вечеря и филм, бихте предпочели да прекарате 8 Март, като се включите като доброволец за идея. Търсите нещо по-базирано на взаимоотношенията с колегата ви? Може да посетите семинар за двойки. Девите са свързани с персонално израстване и развиване, като непрекъснато се стремят да бъдат допустимо най-хубавата версия на себе си.

 

Везни

 

Представителите на този знак търсят баланс, естетика и правдивост на първо място и Денят на 8 Март не е по-различен. Планирайте своя съвършен ден дружно с вашия сътрудник, като се съобразите с желанията и на двамата. Везните са свързани с безконечните обичаи за 8 Март, тъй че не можете да сбъркате, празнувайки с хубава вечеря, шоколади, бижута и рози.

 

Скорпион

 

Скорпионите не се интересуват от повърхностната страна на нещата – те желаят същински страсти и не ги е боязън да скочат в дълбокото. Това прави 8 Март отлично опрощение за вас да заздравите връзките си с обичаните хора и да ги опознаете на по-дълбоко равнище. Вземете провокиращи карти и опознайте колегата си  на интимно равнище.

 

Стрелец

 

Вие желаете да се чувствате свободни и да се насладите на всичко, което животът може да предложи. За тази цел празнуване на 8 Март, в което да посетите ново място или да излезете от града  може да е съвършена концепция. Изпробването на нещо ново навън като карането на ски е занимателен метод да подправите нещата на този празник.

 

Козирог

 

Макар да не са най-празнично настроените знаци, Козирозите въпреки всичко желаят да покажат отношението си към колегата и да отбележат 8 Март. Вместо да вършиме този ден по-специален от всеки различен ден, използвайте го, с цел да потвърдите своя ангажимент към себе си или към вашия специфичен човек.

 

Водолей

 

Те са известни с желанието си да се опълчват на статуквото, тъй че има възможност естествените действия и дарове за 8 Март да имат противоположен резултат за този знак. Вместо да вършиме това, което „ би трябвало “ на този 8 Март, бъдете правилни на себе си и почитайте това, което значи за вас. Тъй като хората, родени под този знак, са извънредно изобретателни, те може да се насладят да прекарат деня си, отдавайки се на обичаните си артистични занимания или да опитат нов план „ Направи си самичък “.

 

Риби

 

Празнувайте, като се облегнете на креативната си мощност. Дейности като стартиране на музика, вървене на концерт, правене на изкуство или скитничество из залите на обичания ви музей са отлични способи да прекарате времето си с половинката си. Този знак е по своята същина изобретателен, доста подсъзнателен, музикален и необикновено сензитивен и съпричастен. Правилните действия ще разрешат на тези хора да развият креативните си мускули и да ги създадат толкоз щастливи в огромния ден. Може и да пробвате да създадете съвършения плейлист за 8 Март. Не е нужно да се вписвате в общоприетите рамки, значимото е да си прекарате добре с половинката си.

 

 

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР